perjantai 12. maaliskuuta 2010

Hurjaa tämä elämä!

Taidetaan olla vähän nopeita meidän käänteissä, sillä meillä on taas aivan uudet kuviot suunnitteilla. Ikävä kotipaikkakunnalle on kova, koska kaikki sukulaiset ja suurin osa ystävistä on siellä. Yli 5 vuotta olemme nyt viihtyneet yli 200 kilometrin päässä kaikista meille rakkaista ihmisistä, mutta nyt se riitti!

Työpaikka on miehelle haussa, talon myyntiä suunnitellaan, uutta taloa katseltu(yksi olisi tiedossa, jos vanha menisi kaupaksi nopeasti, halvempikin vielä), minulla on yhteishaussa menossa haku kätilölinjalle (suuri, suuri haaveeni, ei kyllä välttämättä toteudu). Sitten pitäisi huhtikuun aikana hakea lapsille päivähoitopaikkaa ja miettiä, kuinka pojan kuntoutukset ja seurannat siirretään kokonaan toiseen sairaanhoitopiiriin. Yhdellekään tuttavalle en ole kyllä vielä maininnut yhtään mitään siltä varalta, jos ei suunnitelma toteudukaan.

Mietiskelin, että jos en kyseiseen kaupunkiin pääse kouluun, niin pystyisin edelleen kulkemaan tuonne, missä nyt käyn. Jos taas pääsisin toiseen kouluun, niin ongelmia tulisi muutaman asian kanssa. Meidän 2.sis-kirran kurssi jatkuu syksyllä, joten mulla olisi vain 1. käytynä ja toinen puoliksi... Toinen juttu on se sisätautien harjoittelu, mikä varataan nyt keväällä. Jos koulu vaihtuu, niin jäänkö ilman harjoittelua... Voi hitto! Pitää ehkä vähän miettiä vielä tätä toteutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti